Vi anställer en verksamhetsledare

Svenska Finlands Sportskytteförbund möjliggör tävlingsskytte på svenska i Finland. Sportskytteförbundet har cirka 3 500 medlemmar i 17 föreningar i hela svenskfinland. 

Därför söker vi till vår gemenskap en

VERKSAMHETSLEDARE

för att utveckla och koordinera verksamheten inom förbundet. Tjänsten är en visstidstjänst för ett år på halvtid (18,25 h/vecka), med möjlighet till förlängning.

Till de centrala ansvarsområdena hör att koordinera den operativa verksamhet kring tränings- och tävlingsverksamheten samt att upprätthålla kontakten till medlemsföreningarna. Verksamhetsledaren ansvarar även för utbildningsverksamheten inom förbundet samt övrigt utvecklingsarbete. 

Vi söker dej som vill arbeta med att utveckla sportskytteverksamheten på svenska i Finland och som har de organisatoriska färdigheterna att koordinera skyttefältet för att främja ett livskraftigt och växande förbund. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska på en god nivå.

I första skedet av rekryteringen använder vi anonym rekrytering, vilket betyder att i ansökan frågas varken namn, ålder eller kön. Lämna in din ansökan senast 30.9.2021. Vi kontaktar de som kallas till intervju under v. 40.

För vidare information, kontakta Finlands Svenska Idrotts generalsekreterare Henrika Backlund, 040 6633 269 eller Sportskytteförbundets styrelseordförande G-P Björkqvist, 0400 405 920.

Lämna in din ansökan

Skicka in din anonyma ansökan senast 30.9.2021.
Alla som blir kallade på intervju kontaktas under v. 40

Till ansökningsformuläret

Kategorier:
Allmänt